Stolpnica S3 Maribor

Leto gradnje:
2013
Invenstitor:
Nova KBM d.d.

V letu 2013 smo za investitorja NKMB d.d. dokončali izvedbo fasade, na do sedaj najvišji stolpnici v Mariboru.

Stanovanjski objekt, Rog. Slatina

Leto gradnje:
2011
Investitor:
Panles Trade

V začetku leta 2011 je podjetje Gic gradnje d.o.o. dokončalo izvedbo stanovanjskega objekta v centru Rogaške Slatine. V objektu se nahaja 6 stanovanj. Vsako stanovanje ima svojo garažo in shrambo v ločenem, manjšem objektu.

Stanovanjski objekt Sotočje, Kranj

Leto gradnje:
2009
Investitor:
SAVA IP, Ljubljana

V Kranju ob sotočju rek Save in Kokre ob Savski cesti smo v letih 2008 in 2009 zgradili moderno stanovanjsko naselje imenovano Stanovanjsko naselje Sotočje.
Naselje obsega tri stanovanjske bloke z ca. 140 stanovanji, podzemno garažo, ki se razprostira pod celotno zazidalno površino naselja, ter za čim prijetneje bivanje na prostem temu primerno urejeno okolico oz. zunanjo ureditev.

Vrstne hiše Breg pri Polzeli

Leto gradnje:
2007
Investitor:
Kolenc Branko s.p.

Leta 2007 je ob lokalni cesti proti Polzeli v naselju Breg pri Polzeli zrastlo stanovanjsko naselje 13 individualnih hiš dveh različnih tipov in 4 dvojčkov.

Naselje na mirni lokaciji vendar z možnostjo hitrega dostopa do prometnih povezav tako proti Ljubljani oz. Celju in Mariboru na drugi strani.

Poslovno stanovanjski objekt, Hajdina

Leto gradnje:
2006
Investitor:
GIC GRADNJE d.o.o., Rog. Slatina

Poslovno stanovanjski objekt v Hajdini pri Ptuju je bil zgrajen v letih 2005 do 2006 in je etažnosti K+2N+M.
V pritličju imajo zraven občine Hajdina, poslovne prostore tudi Pošta Slovenije, zavarovalnica, cvetličarna, slaščičarna, frizer, lekarna, ter gostinski lokal. Občina s svojimi prostori zaseda tudi del 1. Nadstropja, ostali del pa so stanovanjske enote, ki so tudi v kompletnem 2. nadstropju. Stanovanjske enote so različnih velikosti od enosobnih do trosobnih. Gradnja poslovnega objekta je bila zaključena z veliko odprto ploščadjo pred objektom in trgovino najboljšega soseda.

Stanovanjsko naselje Vir pri Domžalah

Leto gradnje:
2004
Investitor:
SAVA IP d.o.o., Ljubljana

Praktično v neposredni bližini Ljubljane, pa vendar dovolj odmaknjeno od hrupa mesta se nahaja stanovanjsko naselje v Viru pri Domžalah.

V naselju se nahajajo 4 nizi treh različnih tipov hiš, ter 7 individualnih hiš – skupaj torej 19 stanovanjskih enot. Naselje je bilo zgrajeno v letih 2004 in 2005 in seveda v popolnosti komunalno infrastrukturno in hortikulturno urejeno.

Poslovno – stanovanjski objekt Ormož

Leto gradnje:
2002
Investitor:
SAVA IP d.o.o.

Z namenom reševanja stanovanjske stiske v Ormožu smo leta 2002 ob Ptujski cesti zgradili stanovanjski objekt, v katerem so se v pritličju izvedli poslovni prostori.
Izvedena je tudi zunanja, ter komunalna ureditev z zasaditvami.

Večstanovanjski – poslovni objekt Rog. Slatina

Leto gradnje:
2002
Investitor:
PANLES TRADE d.o.o.

V letih 2001 in 2002 smo zgradili poslovno stanovanjski objekt na Celjski cesti v Rogaški Slatini, z etažnostjo K+P+2N.

Klet je namenjena trgovinski dejavnosti, v pritličju so poslovni prostori-pisarniški prostori, zgornja dva nadstropja pa sta namenjena stanovanjskemu delu, v katerem je 8 stanovanj.