Apartmaji Krk, Hrvaška

cena:
280.000,00€
država:
Hrvaška
lokacija:
Krk, Soline
Leto gradnje:
2013
Kontaktna oseba:
Rok
nepremicnine@gic-gradnje.si
GSM: 031/749-400

Otok Krk je ena najbolj priljubljenih destinacij na Mediteranu, saj je od letališča mesta Reka oddaljen samo 12 km. Dobra cestna povezava letališča do apartmajev in čudovita zelena okolica popolnoma očarata potnika.

 

 

Daljšo video predstavitev si lahko ogledate TUKAJ.

INTERAKTIVNA PREDSTAVITEV LOKACIJE (klik)

Glavno mesto Hrvaške, Zagreb, je oddaljeno samo 2 uri in 20 minut vožnje po avtocesti. Otok Krk s celino povezuje most, ki nam nudi možnost izbire prevoznega sredstva. Na otok namreč lahko potujete tudi s trajektom, kar počitnicam da poseben čar.

 

Mesto Krk je največje mesto otoka in je s svojo ponudbo v restavracijah, bistrojih in barih center zabave. Zvečer in ponoči lahko uživate ob dobri hrani in se zabavate ob glasbi, čez dan pa si privoščite počitek na plaži ali se odpravite na izlet. V kolikor se odločite raziskati otok, lahko najdete najbolj romantične plaže hrvaškega morja.

 

Zaliv Soline je fenomen, saj je globina morja okoli 1 meter, voda pa je primerne toplote vsaj 6 mesecev na leto, kar omogoča čudovite družinske počitnice skoraj skozi celo leto. Veliko ljudi se vrača v soline, saj verjamejo, da ima Solinsko blato zdravilne učinke na kožo in kosti. Zaliv nudi lepo sprehajalno pot ob obali, kjer se nahajata tudi dve restavraciji z izvrstno morsko hrano. Na nasprotni strani zaliva lahko obiščete jamo Biserujka, ki očara s prelepimi kapniki. Prav tako lahko blizu obale najdete gojišče školjk. Tukaj lahko kupite, najbrž, najboljše školjke Jadranskega morja. Lahko pa za vse te poti uporabite kolo, rolerje ali pa enostavno počivate in se pustite razvajati toplemu soncu  in modremu Jadranskemu morju.

 

Tri ekskluzivne apartmajske hiše so umeščene samo nekaj metrov od čudovite jadranske obale in imajo preko lepe zelenice direkten dostop do plaže.Trenutno sta na voljo še dva apartmaja v hiši Dračić: